Työpaikat

Suomen Puukerrostalot Oy rekrytointi

Suomen Puukerrostalot Oy tähtää Suomen suurimmaksi teolliseksi moduuli- sekä puukerrostalotuottajaksi. Hyödynnämme automaatiota kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on kustannustehokkainta. Koneet toimivat kuitenkin vain ammattilaisten apukäsinä, joten tarvitsemme myös rautaisia osaajia.

Ilmoitamme täällä vapaista työpaikoista. Voit olla myös yhteydessä suoraan meihin: henni.heinonen(at)suomenpuukerrostalot.fi

22.04.2020

Vastaava työnjohtaja

Haemme puurakentamisesta innostunutta

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA UUDISRAKENTEESEEN.

Olet rakennusalan ammattilainen, joka pitää uusista haasteista ja on kiinnostunut olemaan osa tulevaisuuden rakentamista. Puurakentaminen on tulevaisuutta myös kerrostaloasuntorakentamisessa ja me Suomen Puukerrostaloilla uskomme vähähiiliseen, teolliseen puurakentamiseen.

Vastaavana työnjohtajana pääset vastaamaan asuntorakentamiskohteidemme laadukkaasta valmistumisesta. Johdat työmaatoimintaa itsenäisesti ja olet halukas kehittämään uuden yrityksemme toimintaa tällä saralla. Vastaat hankkeen etenemisestä, aikataulutuksesta, laadunvarmistuksesta ja tuloksellisesta työmaan läpiviennistä, minkä lisäksi toimit lähiesimiehenä työmaalla.

Tehtävässä onnistumiseksi edellytämme riittävää kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta, minkä lisäksi toivomme sinulta:

  • kokemusta työmaiden työnsuunnittelusta ja kustannusten hallinnasta
  • kehittämishalukkuutta
  • paineensietokykyä ja rohkeutta tehdä päätöksiä
  • järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • yhteistyökykyä/esimiestaitoja
  • innostusta uudenlaiseen tapaan rakentaa

Tarjoamme sinulle vastuun lisäksi vapautta ja tukea haastavissa projekteissamme. Pidämme työyhteisöämme avoimena, jossa kaikki ovat tukemassa toisiaan ja jokaiselle annetaan eväät tulla kuulluksi. Toiminnan kehittäminen ja työntekijöiden kehittyminen on meille tärkeää.

Tule meille töihin ja pääset toteuttamaan vähähiilistä tulevaisuutta.

Hakemukset henni.heinonen@suomenpuukerrostalot.fi ja kyselyt Kimmo Hakarinne 0503003111 31.5.2020 mennessä.

Hae paikkaa

Avoimet työpaikat

20.04.2020

Projekti-insinööri

Lue lisää
20.04.2020

Projektipäällikkö

Lue lisää
17.06.2019

Rakennesuunnittelija

Lue lisää
16.06.2019

Projektinjohto / Työmaa

Lue lisää