Ajankohtaista

Suomen Puukerrostalot Oy rakennuttaa puukerrostaloja Kevalle Kuninkaantammeen

Lehdistötiedote

Suomen Puukerrostalot Oy

1.10.2021 klo 15:00

 

Rakennusyhtiö Suomen Puukerrostalot oy ja Keva ovat solmineet kolmen ekologisen, puukerrostalon rakentamisesta Helsingin Kuninkaantammeen. Kohteeseen tulee lisäksi pysäköintihalli. Kohde on ensimmäinen Suomen Puukerrostalojen ja Kevan aiemmin solmimasta 1000 puukerrostaloasunnon aiesopimuksesta.

 

Suomen Puukerrostalot ja Keva ovat solmineet urakkasopimuksen kolmen puukerrostalokohteen rakentamisesta Helsingin Kuninkaantammeen. Tulevat puukerrostalot ovat alueen miljööseen sopivia, puurakenteisia kokonaisuuksia, joissa toteutuvat ekologiset, turvalliset ja älykkäät arvot. Kerrosala on 4200 kem2 ja tontin koko 3127 n2. Ensimmäinen puukerrostalo on kuusi kerroksinen, toinen neljä kerrosta ja kolmas kolme kerroksinen, muodostaen yhteensä 71 asunnon kokonaisuuden.

Muotokuvankadulle rakentuvan puukerrostalokokonaisuuden tontti on ostettu Senaatti-kiinteistöiltä. Puukerrostalot rakennetaan rankarakenteisista tilaelementeistä Lindbäcksin tehtaalla Piteåssa, Ruotsissa. Modulaarinen tapa on nopea, kustannustehokas ja turvallinen tapa rakentaa kerrostaloja puusta, sillä kaikki rakentamisesta viimeistelyyn tapahtuu tehtaalla sisätiloissa.

” Ensimmäisen kohteen rakentaminen Kevalle on suuri kunnia ja pitkään hiottu timantti. Kuninkaantammi ympäristönä on täydellinen aloitus yhteistyölle”, kertoo Suomen Puukerrostalot Oy toimitusjohtaja Teppo Laurila.

 

Lisätiedot:

 

Suomen Puukerrostalot Oy

Teppo Laurila    0505171771

teppo.laurila@suomenpuukerrostalot.fi