Ratkaisut


Puukerrostalot

Suomen Puukerrostalot Oy tuottaa asiakkailleen kilpailukykyisesti teollisesti tuotettuja puukerrostaloja Avaimet käteen -toimituksella. Osaamisemme perustuu Euroopan suurimman teollisen puukerrostalovalmistajan Lindbäcks Bygg Ab:n osaamiseen yksinoikeudella Suomessa. Lindbäcks Bygg Ab on myös Suomen Puukerrostalo Oy:n osaomista.


Toimitilat

Suomen Puukerrostalot Oy pystyy tuottamaan kohtuuhintaista ja yksilöllistä toimitilaa asiakkaiden suunnitelmien ja tarpeiden pohjalta. Tarjoamamme ratkaisut ovat turvallisia sekä laadukkaita Avaimet käteen-ratkaisuja. Pystymme vastaamaan kattavasti toiveisiin ja yhdessä löydämme aina juuri Teidän kohteeseenne sopivat vaihtoehdot.


Täydennysrakentaminen

Suomen Puukerrostalo Oy toiminnan osa-alueisiin kuuluu myös täydennysrakentaminen. Väljästi rakennetun tontin vapaan tilan hyötykäyttöön ottaminen tuo mukanaan paljon etuja, kuten mahdollisuuden rahoittaa myöhemmin taloyhtiön remontteja ja pienentää vastiketta. Taloyhtiön omistamaa vapaata tonttialuetta voidaan hyödyntää rakentamalla alueelle lisää rakennuksia tai jos olemassa olevien rakennusten peruskorjaus ei ole mahdollista, voidaan rakennuksia purkaa ja tilalle rakentaa korvaava rakennus.


Hoiva- ja erityisryhmäasunnot

Suomen Puukerrostalot Oy tarjoaa kaikille soveltuvia, teollisesti tuotettuja, puhtaita, älykkäitä sekä turvallisia kohteita ARA-hinnoittelulla. Tarjoamamme ratkaisut ovat kustannuksiltaan tehokkaampia, järkevämpäi ja aikataulullisesti nopeampia kuin muilla vastaavilla toimijoilla.