Työpaikat

Suomen Puukerrostalot Oy rekrytointi

Suomen Puukerrostalot Oy tähtää Suomen suurimmaksi teolliseksi moduuli- sekä puukerrostalotuottajaksi. Hyödynnämme automaatiota kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on kustannustehokkainta. Koneet toimivat kuitenkin vain ammattilaisten apukäsinä, joten tarvitsemme myös rautaisia osaajia.

Ilmoitamme täällä vapaista työpaikoista. Voit olla myös yhteydessä suoraan meihin: henni.heinonen(at)suomenpuukerrostalot.fi

17.06.2019

Rakennesuunnittelija

Oletko sinä kokenut ja aloitekykyinen rakennesuunnittelun ammattilainen?

Suomen Puukerrostalot Oy tuo Suomen markkinoille Euroopan suurimman teollisen puukerrostalovalmistajan Lindbäcks Bygg Ab:n tuotanto- ja rakennusjärjestelmän yksinoikeudella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2017 ja sijaitsee Hämeenlinnassa. Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme kokenutta rakennesuunnittelijaa vastaamaan yrityksemme rakennesuunnittelusta.

Haemme rakennesuunnittelutiimiimme puurakenteiden rakennesuunnittelijaa. Työtehtäviisi kuuluu vaativien puurakenteisten kohteiden rakennesuunnittelu ja 3D-mallintaminen. Sinulla on jo kokemusta vaativien puurakenteisten kohteiden rakennesuunnittelusta, olet motivoitunut työhösi ja haluat kehittyä sekä edetä työurallasi. Tehtäväsi koostuvat -Vaativien puurakenteisten kohteiden rakennesuunnittelusta -Kohteiden 3D -mallintamisesta sekä -Rakennesuunnittelutyökalun kehittämisestä. Sinulla on sopivaa kokemusta suunnittelu- ja mitoitustehtävistä. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI AMK/RI/DI) ja työkokemusta uudis- että korjausrakennesuunnittelutehtävistä. Hallitset eri materiaalit, kuten teräs-, betoni- ja puurakenteet. Kokemus eri mitoitus- ja laskentaohjelmista sekä IFC ympäristössä työskentely on sinulle tuttua.

Jos haluat tehdä mielenkiintoisia hankkeita ja olla yhtenä osana tulevaisuuden teollisen puurakentamisen johtavaa yritystä sekä nähdä läheltä sen kasvua, tämä on sinun paikkasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä. Liittymällä kasvavaan joukkoon rakennusalan todellisia ammattilaisia otat ison harppauksen myös oman kehittymiseesi. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin sekä hyvät työsuhde-edut. Suomen Puukerrostalot Oy toimipaikkana on Hämeenlinna, mutta sinulla on mahdollisuus etätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teppo Laurila, p. 050 517 1771

Hakemukset liitteineen oheisen linkin kautta.

Hae paikkaa

Avoimet työpaikat

22.04.2020

Vastaava työnjohtaja

Lue lisää
20.04.2020

Projekti-insinööri

Lue lisää
20.04.2020

Projektipäällikkö

Lue lisää
16.06.2019

Projektinjohto / Työmaa

Lue lisää