Työpaikat

Suomen Puukerrostalot Oy rekrytointi

Suomen Puukerrostalot Oy tähtää Suomen suurimmaksi teolliseksi moduuli- sekä puukerrostalotuottajaksi. Hyödynnämme automaatiota kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on kustannustehokkainta. Koneet toimivat kuitenkin vain ammattilaisten apukäsinä, joten tarvitsemme myös rautaisia osaajia.

Ilmoitamme täällä vapaista työpaikoista. Voit olla myös yhteydessä suoraan meihin: henni.heinonen(at)suomenpuukerrostalot.fi

20.04.2020

Projektipäällikkö

Haemme projektinjohtotiimiimme työmaatoiminnan hallitsevaa ammattilaista, joka kykenee/on halukas kehittymään toimimaan projektinhallinnan saralla.

Odotamme alan koulutuksen (Insinööri/Rakennusmestari) lisäksi:

  • aikaisempaa työkokemusta ja näyttöjä työnjohdossa toimimisesta asuinkerrostalokohteissa
  • kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • rohkeutta tehdä päätöksiä
  • yhteistyökykyä projektijohtotiimissä
  • kehitys- ja kehittämishalukkuus
  • innostus uudenlaiseen tapaan rakentaa
  • kokonaisuuksien hallitsemiskykyä

Voit olla kokenut projektinjohtoammattilainen tai haasteita etsivä kyvykäs mestari työmaalta. Kokemus työmaanjohtotehtävistä luetaan eduksi. 

Vastuuta saat rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä. Vastuualueina ovat työmaatoimintaprosessin kehittäminen, sidosryhmäyhteistyö, toteutusaikataulujen laatiminen, kustannushallinta ja työmaiden laadunvarmistus. Pääset osallistumaan suunnittelunohjaukseen ja hankkeiden läpivientiin hankesuunnittelusta aina asiakkaalle luovutukseen asti. .

Haemme henkilöä, joka tarttuu ennakkoluulottomasti haasteisiin ja pitää monisäikeisestä ja haastavasta työnkuvasta. Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtä, missä pääsee kehittymään laaja-alaiseksi osaajaksi. Pääset osaksi kasvavaa organisaatiota, missä vastuullisuus ja tulevaisuuden rakentaminen ovat avainasemassa.

Työpiste sijaitsee Hämeenlinnassa, etätyö osittain mahdollista. Hakemukset henni.heinonen@suomenpuukerrostalot.fi, kyselyt Kimmo Hakarinne 0503003111 tai kimmo.hakarinne@suomenpuukerrostalot.fi

Hakuaika toukokuun loppuun, työnaloitus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Avoimet työpaikat

22.04.2020

Vastaava työnjohtaja

Lue lisää
20.04.2020

Projekti-insinööri

Lue lisää
17.06.2019

Rakennesuunnittelija

Lue lisää
16.06.2019

Projektinjohto / Työmaa

Lue lisää