Työpaikat

Suomen Puukerrostalot Oy rekrytointi

Suomen Puukerrostalot Oy tähtää Suomen suurimmaksi teolliseksi moduuli- sekä puukerrostalotuottajaksi. Hyödynnämme automaatiota kaikissa niissä tehtävissä, joissa se on kustannustehokkainta. Koneet toimivat kuitenkin vain ammattilaisten apukäsinä, joten tarvitsemme myös rautaisia osaajia.

Ilmoitamme täällä vapaista työpaikoista. Voit olla myös yhteydessä suoraan meihin: henni.heinonen(at)suomenpuukerrostalot.fi

20.04.2020

Projekti-insinööri

Haemme projektinjohtotiimiimme suunnitteluosaamista omaavaa projekti-insinööriä, joka kykenee/on halukas kehittymään kokonaisvaltaisemmaksi osaajaksi projektinhallinnan saralla.

Odotamme alan koulutuksen (Insinööri, Rakennusmestari) lisäksi:

  • yhteistyökykyä projektijohtotiimissä ja sidosryhmien kanssa (vuorovaikutustaitoja)
  • aloitteellista ja suunnitelmallista työskentelytapaa
  • kehitys- ja kehittämishalukkuus
  • innostusta uudenlaiseen tapaan rakentaa teollisesti puusta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito luetaan eduksi

Voit olla vasta valmistunut tai jo jonkin verran kokemusta omaava alan ammattilainen. Aikaisempi suunnittelu- tai vastaava työkokemus luetaan eduksi.

Työssäsi saat roolia suunnittelunohjauksessa ja pääset kehittämään tietotaitoasi moduulirakentamisen parissa. Dokumenttien laadinta ja hallinta, aikataulutus, suunnittelun koordinointi, palaverien järjestäminen, raportointi, massoittelu ja muu viitemateriaalien laadinta kuuluvat päivittäiseen tekemiseesi. Et välty myöskään suunnittelutehtäviltä, minkä lisäksi pääset näkemään myös työmaatoimintaa läheltä.

Meillä pääset näkemään ja vaikuttamaan hankkeiden läpivientiin aina hankesuunnitteluvaiheesta siihen, että kohde luovutetaan tilaajalle.

Haemme henkilöä, joka tarttuu ennakkoluulottomasti haasteisiin ja pitää monisäikeisestä ja haastavasta työnkuvasta. Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtä, missä pääsee kehittymään laaja-alaiseksi osaajaksi. Pääset osaksi kasvavaa organisaatiota, missä vastuullisuus ja tulevaisuuden rakentaminen ovat avainasemassa.

Työpiste sijaitsee Hämeenlinnassa, etätyö osittain mahdollista. Hakemukset henni.heinonen@suomenpuukerrostalot.fi, kyselyt Kimmo Hakarinne 0503003111 tai kimmo.hakarinne@suomenpuukerrostalot.fi

Hakuaika toukokuun loppuun, työnaloitus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Avoimet työpaikat

22.04.2020

Vastaava työnjohtaja

Lue lisää
20.04.2020

Projektipäällikkö

Lue lisää
17.06.2019

Rakennesuunnittelija

Lue lisää
16.06.2019

Projektinjohto / Työmaa

Lue lisää