Meiltä puukerrostalo


Suunnittelu

Suunnittelemme kaikki kohteemme yhteistyössä Lindbäcks Bygg Ab:n kanssa. Koko heidän 40 asiantuntijan organisaatio on käytettävissämme hankkeiden suunnittelussa pitäen sisällään muun muassa arkkitehti-, rakenne-, elementointi-, moduuli-, lvisa-, sekä työmaa- että toteutussuunnittelun. 

Lisäksi käytämme suomalaista pääsuunnittelutoimistoa, joka hoitaa vuoropuhelut kuntien rakennusvalvonnan kanssa sekä varmistaa suunnittelunormien ja määräysten toteutumisen.

Yhteisen projektin lähtökohdaksi meille riittää pelkkä ajatus tai visio siitä, mitä haluatte meidän rakentavan teille.


Tehdastuotanto

Valmistamme omalla tehtaallamme kaikki elementit ja moduulit – aina säältä suojassa, kuivissa olosuhteissa. Jokaista työvaihetta valvotaan tarkasti ja dokumentointi työnkulusta on jatkuvaa.

Työturvallisuuteen ja laatupoikkeamiin liittyvät asiat käydään yhdessä läpi päivittäin. Jos puutteita havaitaan, korjaavat toimenpiteet suoritetaan heti seuraavana päivänä.

Automaattisesti ohjelmoidut koneet tekevät työnsä millimetrin tarkasti. Tehdastuotannossa toleranssimme on +/- 1mm, ei senttimetrejä. Korkea esivalmistus takaa laadukkaan työnjäljen projektin jokaisessa työvaiheessa.

Modernissa tuotantohallissamme on työergonomia kohdillaan ja tehdastyöskentely kaikilta osin turvallista.


Työmaavaihe

Esivalmistettujen moduulien ansiosta Suomen Puukerrostalojen työmaavaihe on perinteiseen rakennustyömaahan verrattuna sulavaa, kustannustehokasta ja minimalistista.

Viikkoon mahtuu viisi asennuspäivää ja yhden työpäivän aikana työmaalle voidaan asentaa jopa yli 20 moduulia.

Työntekijämme suorittavat työmaalla kaikki tarvittavat työt sisä- ja ulkotiloissa, kunnes projekti on kokonaisuudessaan valmis.

Pääosan työstä tekevät koulutuksensa saaneet Suomen puukerrostalojen omat työntekijät työmaalta toiselle. Yleisemmin tämä tiimi on työmaalta toiselle kiertävä n. 10 hengen työporukka.

Meidän tehtävämme on auttaa asiakasta rakentamaan projekti, joka vastaa asiakkaan vaatimuksia ja toiveita. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää.