Yritys

Suomen Puukerrostalot Oy

Suomen Puukerrostalot lyhyesti

Suomen Puukerrostalot Oy tuo Suomen markkinoille Euroopan suurimman teollisen puukerrostalovalmistajan Lindbäcks Bygg Ab:n tuotanto- ja rakennusjärjestelmän yksinoikeudella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2017 ja sijaitsee Hämeenlinnassa. Kuljemme tiiviisti Lindbäcksin jalanjäljissä ja olemme ylpeitä perheyrityksestämme.

Pohjois-Ruotsissa 1990-luvulla tilaelementteihin perustuvan rankarakenteisten tilaelementtien valmistamisen aloittanut Lindbäcks Bygg Ab on solminut Suomen Puukerrostalot Oy:n kanssa yksinoikeussopimuksen. Sopimuksen myötä Suomen Puukerrostalot Oy saa käyttöönsä kaiken tietotaidon, jota Lindbäcksille on yli 25 vuoden aikana kertynyt puukerrostalojen tuottajana – yli 12.000 asunnosta ja lähes 500:sta kerrostalosta. Lindbäcks Bygg Ab on myös Suomen Puukerrostalot Oy:n osaomistaja.

Kerrostalo 2.0 – Ekologinen, turvallinen ja älykäs

Puukerrostalomme valmistetaan samoista materiaaleista kuin perinteisessä puurakentamisessa, mutta prosessi on tehokkaampi teollisen tuotannon ansiosta. Suurin osa tuotannosta tapahtuu tehtaallamme, jossa elementeistä kasataan valmiita moduuleita. Valmiit moduulit kuljetetaan tehtaaltamme suoraan työmaalle kokoamista sekä viimeistelyä varten. Koko tuotantoprosessimme on tehokkaampi, kustannuksiltaan järkevämpi ja aikataulullisesti nopeampi kuin muilla vastaavilla toimijoilla.

Järjestelmän näkökulma

Tuotantojärjestelmämme on kilpailukykyinen ratkaisu puuosiltaan 2-8 -kerroksisille rakennuksille. Pystymme vastaamaan kattavasti erilaisiin tarpeisiin ja yhdessä löydämme aina juuri Teille sopivat, yksilölliset ratkaisut. Valmistamme opiskelija-asuntoja, vuokra-asuntoja, hoiva- ja erityisryhmäasuntoja, asunto-osakeyhtiöitä sekä julkisia rakennuksia.

Suomen Puukerrostalot Oy toimii rakennusurakoissa halutussa laajuudessa, moduulien suunnittelusta, tuotannosta ja asennuksesta aina KVR-urakoitsijaksi asti.

Tehtaalla tuotetaan tavallisessa projektissa 10 asuntoa viikossa – Neljäkerroksinen kerrostalo on muuttovalmis jopa kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun viimeinen moduuli on toimitettu.

Yhteiskuntavastuu

Suomen Puukerrostalot Oy on turvallinen ja vakaa kumppani pitkällä aikavälillä – Meille tärkeintä ovat asiakassuhteet. Missiomme on parantaa jatkuvasti vaikuttamista kestävän kehityksen hyväksi. Pyrimme tekemään parhaamme ekologisen, sosiaalisen ja ekonomisen eli koko elinkaariajattelun näkökulmasta. Emme ainoastaan tuota asuntoja, vaan rakennamme ja kehitämme yhteiskuntaa, jossa ihmiset voivat elää sukupolvien yli.