Konsepti

Konsepti

assets/media/i/2019/sisaltoa/demo/SPKT_still_4.jpg

Suomen Puukerrostalot Oy

Suomen Puukerrostalot Oy tuo Suomen markkinoille Euroopan suurimman teollisen puukerrostalovalmistajan Lindbäcks Bygg Ab:n tuotanto- ja rakennusjärjestelmän yksinoikeudella. Vuonna 2017 Hämeenlinnaan perustettu perheyrityksemme kulkee tiiviisti Lindbäcksin Bygg Ab:n jalanjäljissä.

Lindbäcks Bygg Ab:n kanssa solmitun yksinoikeussopimuksen myötä Suomen puukerrostalot Oy saa käyttöönsä kaiken tietotaidon, jota Lindbäcksille on yli 25 vuoden aikana kertynyt puukerrostalojen tuottajana yli 12.000 asunnosta sekä lähes 500:sta kerrostalosta. Lindbäcks Bygg Ab on myös Suomen Puukerrostalot Oy:n osaomistaja.

Puu sopii kaikkialle

Tuotantojärjestelmämme on kilpailukykyinen ratkaisu puuosiltaan 2-8 -kerroksisille rakennuksille. Pystymme vastaamaan kattavasti erilaisiin tarpeisiin ja yhdessä löydämme aina juuri Teille sopivat, yksilölliset ratkaisut. Valmistamme opiskelija-asuntoja, vuokra-asuntoja, hoiva- ja erityisryhmäasuntoja, asunto-osakeyhtiöitä sekä julkisia rakennuksia.

Tuotantomme perustuu teollisesti valmistettuihin moduuleihin. Julkisivuissa voimme käyttää haluttua materiaalia kuten tiiltä, rappausta, puuverhousta tai julkisivulevyjä. Suomen Puukerrostalot Oy toimii rakennusurakoissa halutussa laajuudessa, moduulien suunnittelusta, tuotannosta ja asennuksesta aina KVR-urakoitsijaksi asti.

assets/media/i/2019/sisaltoa/demo/alakuva-4.jpg
assets/media/i/2019/sisaltoa/demo/konsepti-1.jpg

Kerrostalo 2.0

Suomen Puukerrostalojen Kerrostalo 2.0 tarkoittaa ekologista, turvallista ja älykästä asumista. Me punomme koko asumisen yhteen jo suunnittelupöydällä, vastaamme ekologisesta energiantuotannosta, teknologian integroinnista huoneistotasolla, asumisten turvallisuudesta sekä moderneista ratkaisuista eri rakennuksen osissa. Kun suunnittelemme itse kaiken-  ja toteutamme sen myös - voimme tehdä nämä asiat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Puukerrostalomme valmistetaan samoista materiaaleista kuin perinteisessä puurakentamisessa, mutta prosessi on tehokkaampi teollisen tuotannon ansiosta. Puun käyttö on paitsi kustannustehokas, myös erittäin ympäristöystävällinen tulevaisuuden valinta, sillä käyttämämme puut tuotetaan Suomen uusiutuvista metsistä.

Valmistamiemme puukerrostalojen moduulit valmistetaan tehtaallamme sääolosuhteilta suojassa ja varustellaan kiintokalusteilla. Asennusvaiheessa työmaalle kuljetetut moduulit yhdistetään asunnoiksi. Valmiit asunnot ovat toiveista ja tarpeista riippuen kooltaan 20m2 - 200 m2.

Koko tuotantoprosessimme on tehokkaampi, kustannuksiltaan järkevämpi ja aikataulullisesti nopeampi kuin muilla vastaavilla toimijoilla.