Ajankohtaista

Kimmo Hakarinne Suomen Puukerrostalojen liiketoimintajohtajaksi

Nimitysuutinen 5.3.2020

Vuosi 2019 oli vahvaa kasvun aikaa Suomen Puukerrostalot Oy:llä. Ensimmäinen kohde valmistui Visamäkeen ennätysajassa ja uusia hankkeita käynnistyy tänä vuonna lisää. Kasvua haetaan myös uudella toimintamallilla, joka on perinteisellä rakennusalalla täysin muista poikkeava. Tätä kasvua vahvistamaan on Suomen Puukerrostalot Oy:n uudeksi Liiketoimintajohtajaksi nimitetty Kimmo Hakarinne. -Kimmo tuo monipuolisen taustan ja pitkän kokemuksen vuoksi juuri oikeanlaista liiketoimintaosaamista meille, sanoo Suomen Puukerrostalot Oy:n toimitusjohtaja Teppo Laurila.

Kimmo Hakarinne on nimitetty Suomen Puukerrostalot Oy:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi, vastuualueena projektit ja rakentaminen. Hakarinne on työskennellyt Suomen Puukerrostalot Oy:n projektipäällikkönä sekä aikaisemmin useissa merkittävissä puurakentamiskohteissa Suomessa. Hakarinteellä on kokemusta niin asunto- kuin julkisentilan hankkeissa projektinjohtotehtävistä. Toivotamme Kimmon lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään sekä odotamme innolla uusia tuulia Suomen Puukerrostalot Oy:n uuden toimintamallin puitteissa.

Kimmo Hakarinne pitää uudenlaisen konseptin tuomista Suomeen luontevana jatkumona puualalla ja näkee pitkän kokemuksensa avulla täydentävän ja vahvistavan Suomen Puukerrostalot Oy kasvustrategiaa. -Uudenlaisen osaamisen tuominen Suomeen vaatii paljon kehitystyötä ja uudenlaista toimintamallia alalle, mutta nyt on oikea aika teollisen puurakentamisen aikakaudelle, toteaa Hakarinne.

Suomen Puukerrostalot kehittää yksilöllisesti valmistettuja puukerrostalohankkeita alusta saakka, täysin tilaajan tarpeita vastaavaksi. Hankkeen määräysvaiheessa otamme huomioon tilaajan yksilölliset tarpeet, jolloin lopputuloksena on neuvotteluvaiheessa jo täydellinen toteutussuunnitelma. Kohteidemme läpimenovaihe on tehokas sekä hiilijanajälki vastaa nykypäivän vaatimuksiin. Ensimmäinen kohde Suomessa valmistui joulukuussa 2019 ja tänä vuonna käynnistymässä on kaksi uutta hanketta.