Asiakkaat


Instituutiosijoittajat

Vuokrakohteiden Investorit - suunnittelu, rakennus ja luovutus.

Investoreille tarjoamme koetellut ja optimoidut, energiatehokkaat sekä ympäristöystävälliset ratkaisut.

Vastaamme koko kohteen kehittämisestä tyhjästä tontista aina avainten luovutukseen saakka. Tuotamme korkeatasoiset ja toimivat asunnot aina halutuilla neliömetreillä jokaiseen kohteeseen tarpeen mukaan.

Projektimme hinta lyödään lukkoon aina kaupanteon yhteydessä. Tässä vaiheessa tiedossa ovat kaikki käytettävät materiaalit sekä ratkaisut viimeistä naulaa myöden.


Vuokrataloyhtiöt

ARA-kohteet - suunnittelu, rakennus ja luovutus.

ARA-toimijoille tarjoamme laajan kokemuksen jo toteutetuista asunnoista sekä tilaratkaisuista.

Voimme suunnitella jokaisen kohteen erikseen toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Vaihtoehtoisesti voimme myös käyttää jo lähes 500 suunniteltua puukerrostaloa sisältävää tietokantaamme, ja personoida sieltä sopivan kohteen juuri Teille.

Suomen Puukerrostalot Oy on neuvottelemassa ns. ARA-tyyppipuukerrostalosta, jossa asunnot olisivat vakioituja ja projektin koko määrittelisi asuntojen lukumäärän. Lukuisia valmiita pohjia on jo olemassa.


Kovan rahan kohteet

Kortteleista yhteen taloon, moduuleista valmiisiin Avaimet Käteen -toimituksiin.

Lindbäcks Bygg Ab on rakentanut viime vuosien aikana Ruotsiin useita kovan rahan puukerrostaloja. Suomessa vastaavia hankkeita ei ole useita.

Kokemus sadoista ja tuhansista laadukkaista asunnoista jopa monikerroksisiin kattohuoneistoihin, joissa asuinpinta-alaa on satoja neliömetrejä, antaa erinomaiset lähtökohdat viedä uniikkeja kovan rahan kohteita eteenpäin.

Vuosien kokemus menestyksekkäistä projekteista auttaa meitä tekemään juuri sopivan kohteen Sinulle.